fbpx

таг: Ајдиноска

Стружанката Адела го слушала ужасот заклучена во соба, кошмарот ѝ бил...

0
Адела Ајдиноска на своето детство се сеќава како на нешто најмрачно во животот, со ужасни сцени и хаос што настанал дома поради...