таг: Ахронот“

Израел потроши 1,5 милијарди долари за една ноќ за да го...

0
Весникот „Једиот Ахронот“ денеска цитираше поранешен израелски воен командант кој наведува дека Израел потрошил до пет милијарди шекели (околу 1,35 милијарди долари) во...