таг: атинското

Во контејнер со банани пронајдени 100 килограми кокаин на атинското пристаниште

0
На атинското пристаниште Пиреас, во внатрешноста на контејнер полн со банани биле откриени и запленети 100 килограми кокаин, распределен во 90 пакувања, објавија...