таг: аспартам

Диетални пијалоци, гуми за џвакање, желатин, сладолед, паста за заби, витамиснки...

0
Вештачкиот засладувач аспартам, кој се наоѓа во диетални пијалоци, гуми за џвакање, желатин, сладолед, млечни производи како јогурт, житарици за појадок, паста за...