таг: архитект

ФОТО+ВИДЕО: Новата вертикална шума во Милано ќе „вшмука“ 14 тони јаглерод...

0
Италијанскиот архитект Стефано Боери и неговиот тим на крајот на јануари беа наградени за проектот „Вертикални шуми во Милано“ (Bosco verticale). ...