таг: артритис

Народен лек за болка во зглобовите – ублажете ги воспалението и...

0
Повозрасните често патат од артритис, а во некои сериозни случаи оваа болест влијае и на нивната способност за движење. Болката и вкочанетоста на...

Разговор со нутриционистката Александра Пренџова: Ревматоиден артритис и како да се...

0
Ревматоидниот артритис е хронично воспалително заболување што ги зафаќа зглобовите, но понекогаш и внатрешните органи, нервниот систем и кожата. Спаѓа во групата...