таг: апчиња

Прекин на бременоста со апчиња се прави само на ГАК, здруженијта...

0
Прекин на бременоста со апчиња се прави само на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство (ГАК) во Скопје, а од Македонската асоцијација на...

Апчето против корона „молнупиравир“ во Европа до крајот на годината

0
Првите апчиња против коронавирус кои ќе може да се пијат и без да се оди во болница, можно е да бидат достапни во...