таг: Антикорупциска

ДКСК: Незаконски разрешувањата на директорите на Токсикологија и Кардиохирургија

0
Антикорупциска комисија ги прифати пријавите дека се неосновани разрешувањата на медицинскиот директор на Токсикологија и на директорот на државната Кардиохирургија од страна на...