таг: Акане

Акане: Путин не може да ја избегне правдата

0
Новоизбраната претседателка на Меѓународниот кривичен суд (МКС), Томоко Акане, изрази цврсто уверување дека рускиот претседател Владимир Путин, против кого судот во Хаг издаде...