таг: „Адем

Државните раководители на Косово се поклонија во Меморијалниот комплекс „Адем Јашари“

0
Косовскиот државен врв се поклони пред Меморијалниот комплекс „Адем Јашари“ во Преказ кај Скендерај, на вториот ден од манифестацијата Епопеја на...