Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензините Супер-95 и Супер-98 се намалија за 1,00 денар, а дизел горивото поевтине за 1,50 денари по литар.

– Advertisement –

Прикажи повеќе