Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензинoт Супер-95 и дизел горивото поскапеа за 1,00 денар додека Супер-98 поскапе за 1,50 денари по литар.

– Advertisement –

Прикажи повеќе