Шалтерите за наплата, во Дирекцијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во пресрет на велигденските празници нема да работат од петок (30.04.2021) до понеделник (03.05.2021). Со редовни работни активности ќе се продолжи во вторник (04.05.2021), информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Advertisements

Оттаму ги повикуваат граѓаните да ја искористат можноста дадена преку електронските сервиси на ЈП Водовод и канализација – Скопје.

– Електронските сервиси на ЈП Водовод и канализација – Скопје се достапни на e.vodovod-skopje.com.mk. Полесен и побрз пристап до услугите на ЈП Водовод и канализација – Скопје е овозможен со мобилната апликација на претпријатието. Информациите поврзани со сметките и нивната наплата се достапни и преку апаратите за наплата – СУПЕР ТИНЕКС 1 – ГОДЕЛ, Дирекција на ЈП Водовод и канализација – Скопје, Одделение за грижа на корисниците во ЈП Комунална Хигиена – Скопје и во ГТЦ на приземје, се додава во соопштението од Шалтерите за наплата, во Дирекцијата на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во пресрет на велигденските празници нема да работат од петок (30.04.2021) до понеделник (03.05.2021). Со редовни работни активности ќе се продолжи во вторник (04.05.2021), информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Прикажи повеќе