ИАКО секој сака одвреме-навреме да се фали со својот успех, има луѓе кои треба постојано да го прават тоа. Со ова сакаат да им докажат на другите дека се подобри од нив, дека имаат повеќе пари или повозбудливи животи, но не гледаат дека тоа не им предизвикува завист, туку иритација. Ова се знаците кои најмногу сакаат да се фалат.

Лав

Лавот е моќен знак кој има огромно его. Овие луѓе сакаат да бидат во центарот на вниманието и се многу драматични, што ги става на врвот на листата на најголеми фалбаџии на Зодијакот. Лавовите сакаат сите да им завидуваат, па постојано се фалат со своите достигнувања. Сакаат да се покажуваат, па обично возат најбрзи автомобили, јадат во најдобрите ресторани и носат дизајнерска облека.

Овен

Овенот мора да биде најдобар во сè и не сака да го дели центарот на вниманието со никого. Овој огнен знак се труди да ги импресионира другите. Секогаш зборува за себе во суперлативи и прави се што може сите да му позавидат. Никогаш нема да пропушти прилика да ги истакне своите вештини и во секој разговор некако успева да го префрли вниманието на себе.

Стрелец

Иако се големи позитивни страни, тие можат да станат и негативни во одредени околности и да бидат неочекувано арогантни и наметливи. Стрелците не знаат кога да застанат бидејќи не ги забележуваат сигналите од околината на која им е доста од нивното покажување. Постојано се фалат со авантурите за состаноци или патувања затоа што сакаат сите да им завидуваат за нивниот возбудлив живот.