реклама

Пролетта е веднаш зад аголот, природата се буди и е вистинско време за нова љубов. Иако иднината не може да се предвиди, според астролошките прогнози, на крајот на март четирите знаци чекаат да запознаат личност со која би можеле да развијат нешто повеќе од едноставно пријателство.

Биковите се познати по својата сензуалност и привлечност, па на крајот на март би можеле да го привлечат вниманието на некој што ги споделува нивните вредности и интереси.

реклама

Близнаците по природа се социјални и комуникативни, што би можело да привлече некој кој подеднакво сака забава и авантура.

Лавовите се познати по својата самодоверба и харизма, што би можело да го привлече вниманието на некој што ги цени тие квалитети.

реклама

Водолиите се неконвенционални и иновативни, па затоа личноста која ја споделува нивната желба за експериментирање и предизвици би можела да влезе во нивниот живот.

реклама