ФОТО: 24инфо.мк

Билборди со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се појавија низ Скопје. На него се испишани, пари, тендери, и бизнис интереси, затоа ли се кавгите во Град Скопје. Воедно е напишано прашањето: Кој е шпицниот градоначалник?

Вака впрочен го нарече Мицкоски, Данела Арсовска при обраќањето во Советот на Град Скопје пред два дена.