Во Словенија падна снег, а температурата на воздухот е минус четири степени Целзиусови, јави meteo.si.

Според снимките од Кредарица во северозападна Словенија, поголемо количество снег се задржува на земја.

Како што е објавено, снегот се уште паѓа, а северен ветер дува со брзина од 37 километри на час./slobodnaevropa/

Прикажи повеќе