Во соседна Србија падна првиот снег. На социјалните мрежи се појавија видеа на кои се гледа како вее снег на Копаоник.

Вчера целиот балкански регион беше зафатен од студено време, а врнежи од снег имаше во Словенија, Хрватска и во Босна и Херцеговина.

Прикажи повеќе