Пред нас е нова недела, која ќе го означи почетокот на владеењето на Водолијата. Сонцето во петок ќе влезе во овој своеволен и бунтовен знак, кој ветува многу возбудувања и непредвидливи настани. Дознајте кои хороскопски знаци ќе бидат најсреќни во наредната недела.

Вага

Планетарните влијанија носат трпение и емоционална стабилност на Вагата. На работа ќе преземат поодговорни обврски, а силната интуиција ќе ги доведе до успех. Чувствителниот живот им носи многу причини да бидат среќни. Доколку се сингл, нивниот статус би можел да се промени, додека врзаните Ваги ќе уживаат во романтични моменти со своите сакани.

Водолија

Пред нив е успешна недела. Ќе ги преземат неопходните чекори кои ќе ги доближат до остварување на нивните цели, а силната самодоверба и храброста ќе бидат победничка формула за успех. Многумина очекуваат подобрување на материјалните околности. Веројатни се поволни промени на интимно ниво. Од случајна средба може да се развие убава љубовна приказна.

Стрелец

Стрелецот ќе има попозитивен и оптимистички однос кон работата од вообичаено. Тие ќе бидат сигурни и упорни во исполнувањето на нивните должности. Некои ќе експериментираат со нови идеи за да го променат начинот на кој работат. Ова ќе вроди со плод, па можен е напредок и подобра заработка. Нема да им недостасуваат можности за забава, дружење и флерт.