Во најновиот број на Слободен печат читајте:

– Осум години од „првите“ насилства во Собранието – СДСМ: Мицкоски не сака да излезе од матрицата на Груевски

– Сѐ уште нема одговор на нонпејперот од македонската влада – Чаре за ветото ќе се бара по празниците

– БИРН открива скандал – Лидер на „Шверцери“ со „сочно“ досие вработен како советник на Груби!?

– Ивермектинот ќе биде одобрен, но дали веледрогериите ќе го увезат – Лекот е многу евтин за да биде интересен за бизнис

– Напад и одбрана на новиот концепт во образованието – Реформата ќе трае пет години и ќе чини 20 милиони евра

– Судење „Друмарина“ – Силвана Бонева обвинета за криминал од 100.000 евра со лажни сметки за патувања

– Политичките пресметки во БиХ истераа во шума стотици мигранти

– Помош за граѓаните – Владата ветува дека сите ќе ги добијат парите

– Трибина – Колумни од Ивица Челиковиќ и Владимир Петрески

– Во овој број и редовниот неделен ТВ-прилог на осум страници