Со одлука на Регулаторната комисија за енергетика, од ноќеска цените на бензините и на дизел горивото се зголемуваат за 0,50 денари по литар.

Advertisements

Согласно новата одлука, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе изнесува 68,00
ден/литар,  на ЕУРОСУПЕР БС-98, ќе биде 70 ден/литар, а на дизел горивото 60.50 денари за литар.

Прикажи повеќе