НЕ е лесно да им простиме на луѓето кои нè повредиле или на некој начин ја изневериле нашата доверба. Додека некои луѓе имаат вродена моќ на простување, некои не можат да се ослободат од чувствата на гнев и повреденост. Ова се хороскопските знаци кои не знаат да простат.

Скорпија

Скорпијата е подготвена целосно да го прекрсти оној кој го повредил. Ќе направи се за луѓето што ги сака, но ако го повредат, ќе се обиде да ги натера да страдаат со ист интензитет. Луѓето родени во овој знак не можат да заборават на болката и предавството.

Јарец

Јарците сакаат живот без непотребна драма, проблеми и стрес. Ако ги изневерите или повредите на кој било начин, тие ќе ве отсечат од нивниот живот и ќе ги прекинат сите врски со вас. Тие се толку бесчувствителни што нема ни да ја слушаат вашата страна од приказната.

Бик

Биковите се лојални луѓе кои е добро да ги имате на своја страна. Откако ќе му веруваат на некого, тие сакаат целосна транспарентност и лојалност од нивна страна. Ако личноста за која се грижат ги игра на кој било начин, тоа ќе ги повреди толку многу што никогаш нема да можат да го преболат.

Рак

Раковите се исклучително нежни и емотивни. Овие чувствителни души доживуваат повреда на подлабоко ниво и не можат да одолеат на болката. Кога некој ќе ги изневери, постојано ќе размислува за тоа и никогаш нема да може целосно да им прости.