Полната месечина доаѓа кај нас на 5 февруари 2023 година, а според астролозите – новите можности се на дофат

Астролозите се сигурни дека полната месечина на 5 февруари 2023 година ни носи неколку нови можности. А на вас е да го искористите најдоброто од тој ден.

4 начини да ја промените вашата судбина на ден на полна месечина:

  1. Планот е мајка на исполнување на сите желби

Направете јасен план и држете се до него од збор до збор. Така полесно ќе стигнете до целта.

  1. Пред полна месечина, темелно исчистете ја куќата

Обрнете посебно внимание на праговите за чистење, прозорците, вратите и сите агли. На овој начин ќе ја исчистите енергијата што се акумулира во вашиот дом.

  1. Оставете го купувањето за друг ден

Не трошете пари за неколку дена околу полната месечина. Направете купувањето да почека додека не помине овој период, бидејќи е важно вашиот паричник да биде полн во овој период.

  1. Здравјето пред се останато

Одморете се, внимавајте на здрав начин на живот, пијте доволно вода и вежбајте.

Што не треба да правите за време на полна месечина:

  1. Избегнувајте расправии и какви било конфликти
  2. Не пијте алкохол, не користете психоактивни супстанции
  3. Полната месечина не е најдобро време за зачнување – се верува дека бременоста во тој случај ќе биде нестабилна.
  4. Полната месечина нема да донесе среќа во игрите на среќа, коцкањето или картите.

3 начини за да посакате желба за време на полна месечина:

Ставете ја свеќата на прозорецот. Погледнете ја полната месечина низ пламенот на свеќата и посакајте желба. Потоа изгаснете ја свеќата и одете на спиење.

Запишете ја вашата желба на хартија, а потоа изгорете ја хартијата. Закопајте ја пепелта во дворот на вашата куќа.

Истурете чаша вода и почекајте полна месечина. Шепнете ја желбата во чаша вода за време на полна месечина. Потоа оставете ја чашата со вода на прозорецот до следното утро. Пијте ја таа вода наутро