Запленети 150 килограми марихуана во крушевско кај роднина на висок функционер на ДУИ во МВР Полицијата денеска во викендичка во крушевско заплени околу 150 килограми марихуана, дознаваме од извори во истрагата.

Според нашите извори, се работи за роднина на висок функционер на ДУИ во МВР. Се очекуваат детали од МВР./NarodenGlas.com