2020-та година нè изненади, нè шокира, ни влеа страв во коски, нè втурна во паника… но и нè инспирира и мотивира.

Пожарите во Австралија, глобалната Ковид 19 пандемија, движењето Black Lives Matter, смртта на Коби Брајант, Џорџ Флојд и Марадона, протестите во Белорусија, експлозијата во Бејрут, музичарите кои ги развеселуваат соседите додека се во карантин и многу други моменти кои ја одбележаа 2020 година се прикажани во моќно видео од швајцарскиот артист Cee-Roo.

Убедени сме дека нема да ве остави рамнодушни, затоа погледнете го: