fbpx

Мицковски: ДУИ, шпиљето на Али Баба и 40-те разбојници, бара отчет од дански тренер на Еуроконтрол

30

Да ви повторам: ДУИ, шпиљето на Али Баба и 40-те разбојници, бара отчет од дански тренер на Еуроконтрол.
Ќе летаме од Приштина, а до таму ќе се возиме по неизградениот автопат до Блаце проценет на 18 милиони € по километар.
Абе дајте една тактичка нуклеарка тука и нека не усиса, пишува на Фејсбук, Ивор Мицковски.