Поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, Сашо Мијалков вчера стана дедо.

Имено, сопругата на неговиот постар син, Јордан Мијалков, Анастасија донела на свет женско бебе.

Веста на социјалните мрежи ја објави сестрата на Анастасија, Александра, партнерка на актерот Атанас Атанасовски, со кој има две деца.