Еден симпатичен лабрадор решил одвреме-навреме да го носи својот најдобар пријател на танц, дури и пред шталата.

Додека лабрадорот држи јаже во устата и разиграно влече многу поголем коњ, овој послушно и без отпор ја следи неговата хаотична кореографија.

Лабрадор по име Боси има свој профил на Инстаграм, каде што го следат околу 500 луѓе. Во животот, тој ужива во долгите прошетки, тркалајќи се во калта и поминувајќи време со коњи.

Лабрадорите се нашироко познати како трпеливи и приврзани семејни кучиња кои се претежно пријателски расположени кон сите.