Видеото на кое кралот Чарлс III се ракува со ожалостените кои дошле да ѝ оддадат почит на неговата мајка, кралицата Елизабета Втора, предизвика бура на социјалните мрежи и обвинувања за расизам.

Човекот го зграпчил Чарлс за да му подаде рака, но новиот крал брзо ја повлекол и ја свртел главата.