Илон Маск објави ретка фотографија од својот син кој се вика X Æ A-12, а се чини дека родителите на малиот го нарекуваат Х.

„Х е во прекрасното Сан Франциско“, напиша Маск покрај сликата на момчето. Таа им се допадна на речиси 350 илјади луѓе.

Илон Маск исто така објави дека малиот X Æ A-12 има своја пропусница на Твитер.