Претпладнево избувна пожар во близина на Тутунски комбинат спроти Управата за јавни приходи, информира за МИА од бројот 112 за итни случаи.

За сега не се знае кои се причините за пожарот, како и дали има повредени лица. На местото на пожарот е и полицијата која го регулира сообраќајот за да може да се интервенира на пожарот.