Нашата пејачка, Викториа Лоба на својот инстаграм – профил објави прекрасни фотографии.

Instagram
Instagram

Овие празнични денови Викториа ги поминува во нашата соседна земја на Копаоник и ужива во зимските спортови.

Instagram
Instagram

Лоба објави мини  – галерија од зимската идила, а таа ја надополнува целата убавина на фотографијата облечена во ски – опрема.

Instagram
Instagram

Под фотографиите Лоба напиша: „Don’t worry, ski happy“.

Instagram
Instagram

Покрај скијањето, Лоба уживаше и во добра храна која ја сподели како стори објава.