Тијана Дапчевиќ неодамна на својот профил на Инстаграм објави фотографија стара 23 години.

Славната Ула од хит-серијата „Преспав“ во описот напиша дека во тоа време сме чекале филмот да се развие и постојано сме биле на штрек дали сѐ ќе излезе како што треба.

– Во таа 1997 година немаше фотошоп и не знаевме како фотографиите се „цртат“ на компјутер, но се живееше без стрес – напиша Дапчевиќ.

Погледнете како изгледала:

Instagram