Српската водителка Сузана Манчиќ е позната како секогаш дотерана и насмеана дама, а нејзината убавина ја наследија и ќерките Теодора и Наталија. И додека Теодора е често присутна во медиумите, помалата ќерка Наталија не сака да се експонира. Кога станува збор за изгледот таа ниту малку не заостанува зад атрактивните мајка и сестра. Таа е вистинска убавица, а во повеќе наврати на социјалните мрежи ја споредија и со Анџелина Џоли, а нејзините интереси не се ниту приближни на интересите на нејзината мајка и воопшто не сака да тргне по тие стапки. Таа студира фотографија на Академијата за уметност, се занимава со фотографирање и целосно е посветена на тоа. Погледнете како изгледа Наталија…

Instagram
Instagram
Instagram