Поранешниот НБА кошаркар Перо Антиќ на социјалните мрежи се пофали со неговата најнова „играчка“. Овој пат не е скап автомобил, напротив, се работи за нешто што беше многу актуелно пред дваесет години. Познатиот кошаркар за во својот дом каде што живее си набави флипер. Да, добро читате. Перо Антиќ си купи флипер за играње.

Очигледно нема воопшто да му биде досадно на Перо и неговите тројца синови во периодов што претстои…