Пастелните нијанси на лакови се златната средина меѓу оние светлите проѕирни и темните и силни нијанси. Освен што ги прават ноктите елегантни, пастелните бои на маникирот се идеален избор и за пролетните месеци.

Додека зиамта е резервирана за потемните лакови, а во жешкото лето ги сакаме дречливите бои, пролета е совршено годишно време за нежните, пастелни нијанси на ноктите.

Ние ви нудиме 10 одлични идеи како да ги ги направите вашите нокти оваа пролет и во раното лето, а на вас ви останува само да си „украдете“ некоја од нив…