Пејачката Драгана Мирковиќ беше вредна и овие претпразнични денови, па сама ја украси новогодишната елка во нејзиниот дом. По завршувањето на работата, пејачката се пофали со своето дело.

Instagram

Големата новогодишна елка на Драгана Мирковиќ е исполнета со бројни украси, пред се доминираат фигурите си Дедо Мраз, кои можат да се видат од сите страни

Instagram
Instagram

– И оваа година без декоратор, напиша пејачката.