Сигурно многумина од вас, особено припадничките на понежниот пол се сеќаваат на поп-пејачот Адријан Гаџа кој пред околу 10 години беше еден од најбараните пејачи на нашата естрада…

Instagram

Меѓутоа работите се сменија. Адријан реши да се повлече и да се посвети на нешто сосема друго, поточно да се проба во бизнисот на угостителството каде одлично се снаоѓа. Но, ако го споредите Адријан пред 10 години и сега, речиси да не можете да забележите некоја голема промена во неговиот физички изглед. Погледнете како изгледаше пред десет години, а како изгледа денес.