Кралицата Летиција секогаш привлекува внимание со своите модни комбинации, а најмногу избира елегантни изданија совршени за нејзината фигура.

Instagram
Instagram

Ова беше случај и за време на доделувањето на книжевната награда „Migel de Servantes“ во палатата Албениц во Барселона. Кралицата Летиција, која притоа е поранешна новинарка, неодамна блесна во едноставно, но ефективно издание. За таа прогода носеше бел асиметричен фустан кој визуелно ја издолжува фигурата.

Instagram
Instagram

Прекрасно!