Таа САМО помина низ Армагедон и нејзината шминка е беспрекорна. Доволно беше еден заводлив поглед и таа „падна“ на лице место.

Слободното време го поминува во чудни пози, сензуално играјќи си со храната или пеејќи во када.

Единствената тема досега се момчињата, zа што таа постојано разговара со нејзините пријатели.

Кои се овие жени? Немаме идеја, но знаеме дека постојат само на филм.

Ова се некои од најголемите филмски клишеа што жените ги прават во филмовите за кои луѓето на Reddit се согласуваат дека немаат никаква врска со мозокот.

  1. Сензуално јадење храна

Кога последен пат си зел цреша и си играл со неа како да е најсекси нешто на светот? Никогаш? Токму ова е едно од најчестите клишеа што филмаџиите ги користат во филмовите кога се во прашање женските ликови.

  1. „Падови“ на прв поглед

Во ред, не велиме дека не постои такво нешто како љубов на прв поглед, но таквите сцени можат навистина нереално да се прикажат во филмовите.

  1. Се завиткува во чаршаф

„Откако видовме акција во кревет и голотија, утрото потоа секогаш мора да има сцена каде главниот лик станува покриен со чаршаф“.

  1. Забава во када

„Кога последен пат се избањавте? А кога пеевте од вена на петицата додека се депилиравте во секси поза или го замисливте вашиот иден сопруг додека си играте со пена со часови? Прашуваат корисниците на Редит.

  1. Разбудете се и изгледате фантастично

Нема потреба од објаснување.

  1. Девојките во средно филмско училиште се или глупави или несмасни или популарни

„Или се гневни и лути на целиот свет. Нема ништо измеѓу“.

  1. Таа и нејзините пријатели

„Ако не фрлаат перници на забава со пижами, не се преправаат или случајно се бакнуваат, тогаш веројатно зборуваат за момчиња бидејќи нема ништо друго на светот“.

  1. Апокалипсата е таму, и изгледа фантастично

„Без разлика дали се борат со најголемиот негативец на светот или штотуку ја преживеале апокалипсата, жените се секогаш дотерани и нашминкани. Како е тоа можно?