Тамара Тодевска неодамна на својата ќеркичка ѝ направи инстаграм-профил, а малечката Хана за кратко време доби многу следбеници.

На профилот „ДневнаДозаХана“ деновиве Тамара сподели видео од ориенталниот танц на Хана облечена како вистинска ориентална танчерка.