Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Advertisements

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензините Супер-95 и Супер-98 поскапеа за 1,00 денар, а дизел горивото поевтине за 2 денара.

Прикажи повеќе