Јавното претпријатие Шумско стопанство Војводина, подружница на ШГ „Сомбор“, ги известува сите сограѓани дека во дворовите на општина Апатин е забележан црн пантер (леопард)“, се наведува во известувањето.

Advertisements

Предаторот е крајно опасен и апелираме до граѓаните да се грижат за себе и за своите најблиски. Доколку некој забележи црн пантер, потребно е веднаш да ја извести надлежната полициска станица“, се наведува во соопштението.

Прикажи повеќе