Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, во гостувањето во емисијата Клик Плус на ТВ21 изјави дека не користи обезбедување и покрај тоа што имала закани, кои како што вели, секогаш постоеле. Сепак, таа вели дека нема доволно силен маж во земјава кој би и ја загрозил безбедноста.