Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за труд и социјална политика, на која на дневен ред е Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за работните односи, во второ читање.

Рокот за поднесување амандмани по законот, што е поднесен од страна на пратениците од владејачкото мнозинство, заврши викендот.