Актерката Силвија Стојановска вчера била итно хоспитализирана поради комликации со абдоменот и за малку избегнала операција.

Информацијата за Женски магазин ја потврдиле од семејството на Стојановска.

Нејзините најблиски рекле дека во моментов нејзината состојба е подобрена.

Пред една година Стојановска беше приведена, поради сомнение дека била дел од мрежа за шверц со дрога.