Она што им се допаѓа на сите наши партнери, понекогаш делумно го дознаваме ако со нив имаме долга емотивна врска, но многу мажи сакаат одредени работи за кои речиси никогаш не зборуваат.

Имено, тие се склони да веруваат дека некои од овие однесувања се покарактеристични за жените, па се двоумат да признаат што им се допаѓа за да не бидат прогласени за „слаби“.

Мажите никогаш нема да признаат дека ги прават и ги сакаат овие пет работи:

1. Обожаваат шопинг

Кој рече дека шопингот е резервиран само за жени? Мажите подеднакво сакаат да одат на шопинг. Само оставете ги да пазарат и ќе видите што ќе се случи. Мажите никогаш не им кажуваат на другите дека одат на шопинг.

2. Пеат под туш

Момците, како и девојките, сакаат да пеат под туш. Нема да најдете многу мажи кои не пеат додека се тушираат. Тие едноставно го сакаат тоа.

3. Гледаат романтични филмови

Ако вашиот маж вели дека сака само акција или хорор и мрази романтични филмови, не би рекле дека е искрен, бидејќи повеќето момци уживаат во гледањето романтични филмови. Можеби нема да го признаат тоа и да го кажат гласно, но тоа е една од работите во кои апсолутно уживаат.

Всушност, тие, исто како и нивните партнери, сакаат удобно да седат во прегратките на саканата личност и да гледаат љубовни сцени со неа.

4. Тие озборуваат

Да, и мажите сакаат озборувања. Всушност, тие го сакаат исто како и жените. Сакаат да „озборуваат“ за други мажи, но и да разговараат со девојки на долго и широко за нивните животи. Некои мажи повеќе уживаат да озборуваат отколку жените.

5. Сакаат да се гушкаат

На мажите им е тешко да признаат дека сакаат нежност, а особено дека сакаат да се гушкаат. Сепак, вистината е сосема поинаква. Тие, исто како и жените, уживаат во гушкањето и размената на нежности.