Градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ на својот Фејсбук профил објави фотографии од убавите улици во Бања Лука, каде има поставено балони во форма на срциња по повод Денот на вљубените.

Погледнете како тоа изгледа: