Куќа во Канада е украсена со повеќе од 200.000 божиќни укрси.

Сијалички и разни божиќни украси ја красат оваа куќа како дел од божиќна традиција.

Куќата е лоцирана во улицаѕа Рае, а граѓаните ја нарекуваат „Чудо“. Оваа куќа може сите да ја посетат и бесплатно да уживаат во божиќните песни, а собраните прилози се подаруваат во народната кујна.