Докторка Ален од Киев станала ТикТок сензација поради духовитиот одговор кој им го упатила на момците кои ѝ барале голи фотографии.

Ален од Киев постојано е на мета на момците кои ѝ бараат да им испраќа голи фотографии.

Поради тоа, одлучила да им удоволи и објавила снимка ‘без облека’.

@vrachica

For legal reasons this is a joke ##fyp ##fypシ ##doctor

♬ оригинальный звук – …

Имено, таа во снимката која ја нарекла ‘како им враќам на момците кога бараат од мене да им испратам голи фотографии’, испратила рентгенска снимка од своето тело во секси пози и чевли со висока потпетица.

После оваа објава многумина ѝ аплаудирале на досетливоста, па коментирале дека не само што е згодна, туку е и паметна и духовита.